Scholen en BSO

Er komen op termijn 4 verschillende basisscholen in Hoef en Haag. Je hebt dus voldoende keuze om een school uit te kiezen die bij jou en jouw kind past.

Spelen

In Hoef en Haag wordt veel rekening gehouden met kinderen. De Erven nodigt uit om lekker buiten te spelen. Door heel Hoef en Haag zitten meerdere speeltuinen, speelweides en speelplekken verspreid. De Erven krijgt een eigen speelplek, heerlijk in het groen en aan de Meander. De inrichting van de speelplek wordt op een later moment bepaald.

Direct naar

Winkels

In 10 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. 


Maar ook in het nieuwe dorp Hoef en Haag kan je straks bij de supermarkt terecht voor je dagelijkse boodschappen en een lekkere kop koffie of lunch neem je bij De Keuken van Hoef en Haag aan de Lekstraat.

Recreatie

Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen bij recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als weekend.

Sporten

Kies je voor een woning in Hoef en Haag, dan woon je op een plek waar sportliefhebbers hun hart op kunnen halen. Hardlopen doe je heerlijk in het vele groen dat Hoef en Haag rijk is of langs de Lek. In de omgeving zijn veel verenigingen actief waar je lekker kunt sporten. 

Utrecht dichtbij

Met de auto rijd je in 20 minuten naar Utrecht. Het gezellige historische centrum heeft vele terrassen en restaurantjes aan het water. Tel daar de vele (culturele) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels bij op en we mogen constateren dat Utrecht bruist.

Een gedetailleerde kaart vind je op de website

Direct naar