Situatieschets De Erven

Groen, ruim, dorps en gezellig wonen

De Erven nodigt uit om lekker buiten te zijn. Samen met je nieuwe buurtgenoten, of juist een wandeling in je eentje langs de Lek. De Erven is speels ingericht. Kleine paadjes, erfjes, boomgaarden, grote voortuinen, verschillende stijlen architectuur en ontmoetingsplekken. Parkeren doe je op eigen terrein of op speciaal aangelegde parkeerterreintjes. Geen geparkeerde auto's in de straat dus. Wat ziet het er hier gezellig dorps uit! Wonen op steenworp afstand van rivier de Lek, wie kan dat nou zeggen?

Direct naar

Dorps leven, dichtbij de stad

Je leeft hier dus een lekker dorps leven, maar wel met de wetenschap dat je alles bij de hand hebt. Je wandelt in een paar minuten naar het karakteristieke dorp Hagestein en via de Lekdijk fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Vianen. In de Voorstraat vind je veel winkels, horeca en andere voorzieningen. En wil je meer of wat anders? Met de auto rijd je in 20 minuten naar hartje Utrecht. Maar ook dicht bij huis vind je op de Brink in Het Dorpshart, De Keuken van Hoef en Haag. Hier geniet je van een kop koffie of lunch. Het gezellige terras geeft je dat authentieke dorpse gevoel.

Hoef en Haag - nieuwbouw in een gezellig dorp

Uniek van Hoef en Haag is de ligging. Hier woon je aan de Lek en bij plas Everstein. Water krijgt ook een belangrijke rol in de nieuwe wijk. Het aanwezige water kleurt het gebied als meander van de Lek. Zin om even lekker te zwemmen, je loopt zo naar recreatieplas Everstein.

Direct naar