Genieten van luxe, baden in weelde

Lekker tot rust komen of snel even onder de douche. Hoe je de badkamer gebruikt, is voor iedereen verschillend. Maar wat voor iedereen geldt, is dat hij moet aansluiten bij de persoonlijke smaak. In samenwerking met Villeroy & Boch en Grohe hebben we speciale sanitair-, kraan- en tegelpakketten samengesteld.

Ruime keuze in afwerking

Het design, de vorm, kleur en prijs zijn afhankelijk van de prijscategorie van het huis. Er zijn drie pakketten, alle drie in de basis van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie over deze pakketten vind je op de website. Welk huis je ook koopt, je hebt alle ruimte om de fraaie badkamer naar wens aan te passen.

"In jouw nieuwe badkamer is er ruimte voor ontspanning en kom je tot rust in een ambiance die past bij jouw levensstijl en smaak."

Aandacht voor details

Hoef en Haag CV heeft een bewuste keuze gemaakt voor topkwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe. Zowel het sanitair, het tegelwerk als de kranen straalt kwaliteit uit.

Persoonlijk advies

Welke stijl past bij je? Droom je van een luxe spa-gevoel, ben je meer van strak en modern of uitermate functioneel met een speciale touch voor de lekkere sfeer? Laat je fantasie de vrije loop. Het kan! In de showroom van Plieger in Utrecht helpen de adviseurs je met het uitzoeken van schitterend sanitair en kranen.