Zilverreiger

Zilverreiger

  • 2 Vrijstaande landhuizen
  • Woning circa 235 m²
  • Heerlijke royale leefkeuken
  • Bijzondere details: fraaie erkers, dakoverstekken met speciaal voor Lanenrijk ontworpen kantwerk, groen geglazuurde bakstenen, dakkappellen en balkons

Een lust voor het oog

In Lanenrijk 1B liggen twee bijzondere vrijstaande landhuizen de Zilverreiger. Deze fraaie witte villa’s zijn aan alle zijdes een lust voor het oog en stralen in alle opzichten de rijke beleving van Lanenrijk uit. Een landhuis heeft een tuin aan het water, mét de mogelijkheid om een sloep langs te leggen. De voorkant van beide villa’s is georiënteerd op een gracht met plekken om een sloep aan te leggen. Via het water is op den duur de Vecht bereikbaar. Alle woningen hebben een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk. De woningen beschikken over twee parkeerplekken op eigen terrein.

Beide villa’s hebben een rijk gedecoreerde voorgevel. Een fraaie erker op de hoek van de gevel, verschillende dakoverstekken met speciaal voor Lanenrijk ontworpen kantwerk, groen geglazuurde bakstenen verwerkt in het design, dakkappelen en balkons op meerdere verdiepingen met een fraai gietijzeren hekwerk. Ook heeft elke Zilverreiger een berging met een bijzonder houten raamwerk (bovenlicht) boven de ingang en fraaie raamdetails.

De oppervlakte van de woning is circa 235 m². De woningen hebben hoge plafonds. Op de begane grond ongeveer 3,2 meter en op de verdiepingen circa 2,7 meter. Dat geeft het rijke gevoel van oude herenhuizen!

Zilverreiger

— begane grond met tuin —

Zilverreiger

— begane grond —

Zilverreiger

— eerste verdieping —

Zilverreiger

— tweede verdieping —

Meer informatie

Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie en meer plattegronden en uitvoeringen van de woningtypes.