Over de woningen

Lanenrijk 1B bestaat uit 3 verschillende woningtypen; herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande landhuizen. De woningen zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Wil je een grotere woonkamer, een extra badkamer of slaapkamers samenvoegen? Dat kan! Deze en nog veel meer mogelijkheden kun je bespreken met de woonadviseur. Er zijn uitbouwen mogelijk. Niet alleen op de begane grond, maar ook op de verdiepingen. En als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken, kun je ook alle muren en vloeren door ons laten afwerken. Ook kunnen we de tuin helemaal kant en klaar opleveren!

Afwerkingsopties

Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan kan dat! Wij kunnen jouw nieuwe woning mét vloer en afgewerkte muren opleveren. Zodat je bij het in ontvangst nemen van de sleutel nergens meer over na hoeft te denken! Dat geldt ook voor de tuin. Die kunnen we kant-en-klaar opleveren, helemaal volgens jouw eigen ontwerp. Dat is nog eens makkelijk!

We kunnen je helemaal ontzorgen

Tijdloos elegant keukendesign

Tegenwoordig is de keuken dé gezellige plek in huis. Een warme sfeervolle woonkeuken met grote eettafel. Een gezellig kookeiland, of een bar. Waar alle hectiek na een lange school- of werkdag van je afglijdt. Een ontspanning die inspirerend werkt. Een vloeiende overgang tussen de keuken en de living.

De woningen in Lanenrijk worden standaard voorzien van een luxe keuken. Tijdloos elegant en modern keukendesign. De beste combinatie van vakmanschap en de nieuwste technologie. Speciaal voor de toekomstige bewoners van Lanenrijk is er een adviseur die alles weet over de nieuwste woontrends en technische innovaties. Wil je een kookeiland, een grote hoekkeuken of juist een bijzondere combinatie van materialen, zoals hout, staal en natuursteen? Dat kan. Alles is mogelijk, want jij bepaalt. Met het bedrag dat is gereserveerd voor de keuken, zoek je in de showroom een keuken uit naar eigen keuze.

Alles is mogelijk — aangepast op jouw individuele wensen

Sanitair met een luxe uitstraling

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen. De toiletten en de badkamers krijgen mooi tegelwerk en sanitair. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch of Sphinx en zorgt voor een fraaie luxe uitstraling die past bij Lanenrijk. Ook voor het tegelwerk en het sanitair geldt dat we een en ander kunnen aanpassen aan jouw individuele wensen. De betrokken woonadviseur kan hierover meer informatie geven.


Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie over de keuken en het sanitair.

Een fijne tuin voor het hele gezin! Heerlijk loungen, eten met familie en vrienden, waar de kinderen fijn kunnen spelen

Heerlijk loungen & spelen

Het ontwerpen van een fijne tuin voor het hele gezin, waarin je heerlijk kunt loungen, eten met familie en vrienden en waar de kinderen in kunnen spelen.

De een doet het liever zelf, voor de ander is het een uitdaging. Waar komt bijvoorbeeld het terras? Welke planten vind je mooi en waar komen die? Afwisseling in kleuren, geuren en structuren maakt een tuin juist bijzonder. Elk seizoen van het jaar weer een andere sfeer. Dat maakt een tuin boeiend en levendig. Heb je groene vingers, dan kun je het zelf, al dan niet samen met een hovenier. Of je schakelt een tuinarchitect in. De betrokken woonadviseur kan hierover meer informatie geven.