Lanenrijk

Wonen tussen
water en groen

AM biedt in deze fase van Lanenrijk 30 herenhuizen waarvan 15 hoekwoningen, een aantal met zeer bijzondere details zoals een extra erker, een zij-uitbouw of speel/ werkkamer, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande landhuizen aan. Sommige woningen kijken uit over een groen perk, andere liggen met de tuin aan het water of zijn met de voorkant van de woning georiënteerd op het water. De meeste bewoners parkeren straks op eigen terrein.

Rijk gedecoreerd

De woningen hebben fraaie details zoals houten dakoverstekken met sierwerk, dat speciaal door de architect voor Lanenrijk ontworpen is, dakkapellen en zijn rijk gedecoreerd. Ze hebben hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 130 tot 235 m². Alle woningen hebben een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk.

Fraaie details en rijke decoraties

Relatie met het water

Alle woningen zijn met de voor- óf achterzijde georiënteerd op het water. Sommige woningen hebben royale tuinen aan het water. Hier kan straks een sloep langs gelegd worden. Bewoners varen vanuit hun tuin straks zo de Vecht op!