Jan van Gent

Jan van Gent

  • 2 Imposante twee-onder-een-kapwoningen
  • Woning 210 – 215 m²
  • Mét tuin aan het water
  • Fraaie tegelmozaïeken boven de ramen

Een rijk gevoel

De twee riante Jan van Gent half-vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen staan ruim op hun kavel, en bevinden zich aan een statige brede laan, met een strook groen met bomen in het midden. De woningen hebben een tuin aan het water, mét de mogelijkheid om een sloep langs te leggen. De oppervlakte van de woning varieert van 210 – 215 m². De woningen hebben hoge plafonds. Op de begane grond ongeveer 3,2 meter en op de verdiepingen circa 2,7 meter. Dat geeft het rijke gevoel van oude herenhuizen!


De woningen hebben fraaie tegelmozaïeken boven de ramen en een houten raamwerk (bovenlicht) boven de ingang naar de berging. Een van de woningen heeft een houten dakoverstek met sierwerk, dat speciaal door de architect voor Lanenrijk ontworpen is. Beide woningen hebben een of meerdere dakkapellen en zijn rijk gedecoreerd. Ze hebben hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn.

Jan van Gent 6 en 7

— begane grond met tuin —

Jan van Gent 6 en 7

— begane grond —

Jan van Gent 6 en 7

— eerste verdieping —

Jan van Gent 6 en 7

— tweede verdieping —

Meer informatie

Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie en meer plattegronden en uitvoeringen van de woningtypes.