Fuut

Fuut

  • 2 Ruime twee-onder-een-kapwoningen
  • Woning circa 176 m²
  • Mét tuin aan het water
  • Rijk gedecoreerde voorgevel met erker en balkon

Ruime kavels

Er zijn twee bijzondere half-vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen van type de Fuut. Alle twee hebben ze een rijk gedecoreerde voorgevel, én een tuin aan het water met de mogelijkheid om een sloep langs te leggen. De oppervlakte van de woning is circa 176 m². De woningen hebben hoge plafonds. Op de begane grond ongeveer 3,2 meter en op de verdiepingen circa 2,7 meter. Dat geeft het rijke gevoel van oude herenhuizen!

Beide woningen hebben aan de voorzijde een erker aan de keuken mét wit houten balkon erop, een ruim wit houten dakoverstek, een bijzonder houten raamwerk (bovenlicht) boven de ingang naar de berging en fraaie raamdetails. De tweekappers staan ruim op hun kavel. Ze bevinden zich aan een statige brede laan, met een strook groen met bomen in het midden. Alle woningen zijn rijk gedecoreerd en hebben hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn.

Fuut 2 en 3

— begane grond met tuin —

Fuut 2 en 3

— begane grond —

Fuut 2 en 3

— eerste verdieping —

Fuut 2 en 3

— tweede verdieping —

Meer informatie

Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie en meer plattegronden en uitvoeringen van de woningtypes.