VERSCHILLENDE WONINGTYPEN,
EEN GEHEEL

20 APPARTEMENTEN VAN AMERIKAANSE ALLURE

Amerikanen houden van ruime appartementen met liefst veel uitzicht. U vindt ze onder andere in Manhattan, in Chicago. Americana is een op deze lofts geïnspireerd appartementencomplex in Dordrecht, op Stadswerven. Het stijlvol vormgegeven appartementencomplex biedt keuze uit 20 appartementen, variërend in oppervlakte van 105 m2 tot 176 m2. Het penthouse op de negende verdieping is zelfs nòg groter: 224 m2. Vrijwel alle appartementen hebben uitzicht over de Merwede.


De appartementen beschikken over één of zelfs twee ruime balkons/loggia’s met zowel uitzicht op de rivier als op de historische Dordtse binnenstad.


Ook prettig om te weten is dat de appartementen worden geleverd inclusief parkeerplaats.

6 KADEWONINGEN IN KLASSIEKE STIJL

De 6 kadewoningen vormen een verrassend contrast met het appartementencomplex. De kadewoningen doen denken aan de historische panden in de Dordtse binnenstad. Het Delftse stoepje voor de deur, de erker op de eerste verdieping, het zijn elementen van vroeger. Het uitzicht vanaf deze kade is in principe al in eeuwen niet veranderd: nog steeds stroomt de Merwede voorbij en nog altijd vormen zich echte Hollandse luchten. U geniet er met volle teugen van door de grote raampartijen in uw kadewoning. Dit is 168 tot 195 m2 ouderwets woongenot in een moderne, comfortabele nieuwbouwwoning.